Mordgåta

Mordgåtan med det lilla extra!
 
En mordgåta utöver det vanliga. Med musik, berättande, teater och magi tar Ariel och Kristina från Strandteatern med middagsgästerna på ett deckaräventyr där alla är delaktiga som detektiver. 
Vilka middagsgäster förmår avslöja mördaren och hur gick det egentligen till?
 
Under kvällen kommer gästerna bli delaktiga som detektiver och delas upp i lag för att samla ledtrådar för att kunna avslöja mördaren. Under middagen får de möta de misstänkta i små korta skådespel där de måste vara uppmärksamma på allt de ser och hör. Sedan börjar det riktiga detektivarbetet, lagen skickas ut i lokalerna, för att hitta de sista pusselbitarna som behövs för att fastställa vem mördaren är, vilket motiv har han/hon haft, vilket är mordvapnet och hur gick det till.
Prisutdelning för bästa teamwork, och slutligt utrednings resultat.
 
Eventet kan passa för företaget som vill ha en trevlig kväll men samtidigt på ett mycket lekfullt sätt arbeta med teambuilding, som en helt extra rolig släktmiddag eller varför inte en magisk födelsedagsfest!
 
Vi samarbetar med restaurangen ni bokat in er på eller vill ni så bokar vi in er på någon av  de hotell, slott och gårdar som vi samarbetar med.
 
Vill ni att kvällen blir ännu längre kan man också köpa till trubadur, också Kristina och Ariel, som spelar före och efter arrangemanget. 
 
Pris för en helkväll med underhållning i form av en Mordgåta: 12 000 
Mordgåta plus trubadur: 15000
 
 
Mordgåtan är ett samarbete med Movevent och Strandteatern. 
Vill ni skräddarsy ert event och se vad vi har för fler arrangemang hör av er till Ariel Striim (DoVision) 070-8751757 eller Kristina Sahlberg (Strandteatern) 073-8967578. Vi arrangerar allt från ribbåts turer, klättring, bågskytte, alla former av teambuilding övningar mm