100 % familj

Gemensamma teambuilding övningar, lekar och tävlingar engagerar stor som liten.

100 % familj på Mellbystrand förra sommaren. Info om årets vecka kommer inom kort!

Vi bjuder in till en familjevecka där vi satsar på familjen, vi utmanar oss själva med att koppla ner oss från de sociala medierna i en veckas tid. Denna vecka kommer vi att försöka uppleva det roliga i att göra saker tillsammans, leka på stranden, cykla, surfa, spela och sjunga tillsammans, det finns inga begränsningar. 

100% Familj på Facebook

Reportage Hallandsposten

Repotage länstidningen

Uppdaterat program 2

Program för denna vecka och nästa vecka är identiska:
Knattesprig med Gertrud varje morgon: Tisdag, Torsdag, Fredag och lördag.
Även Vuxenspring.Tider för detta får ni på Samlingen i morgon ?
Måndag:
10 00 Samling varje dag vid Chill Out vid linan ( Slacklineen ) Presentation och teamövningar ( Surf Polo ) Genomgång av all utrustning med instruktioner.
13 00 – 14 00 Lunch samma tid varje dag.
Kl 14 00 Introducera Ulf dom som vill i Sveriges nyaste sport Beach Tennis samtidigt är det fritt fram att Windsurfa, SUPa, paddla kajaka, gå på lina mm.
Avslut och samling på dagen klockan
16 00.

Tisdag:
Surfar dagen SUP, Surf och kajak instruktioner hela dagen med SUP stafett på eftermiddagen. Samma fasta tider som på måndagen med avslut kl 16 00.

Onsdag:
Familjedag. Det är en dag där ni själva har möjlighet att på egen hand göra något med familjen. Vi rekommenderar att man åker till Kungsbygget eller bara softar vid stranden.

Torsdag:
Surfar dag 
Spökvandring för ungdomarna kl 24 00 Vid Hökafältet.

Fredag:
Klättring vid Hovs Hallar
( Ta med massäck alternativt kan man äta på restaurangen som ligger på toppen av berget glöm ej badkläder då man kan hoppa från klipporna.

Lördag:
Surfardag med roliga lekar och utmaningar
Avslutning på Veckan kl 16 00.
Vi äter tillsammans på Chill Out 19 00 100% kvällsmaten får man själv stå för. ( Alla på 100% Familj har 10% rabatt på maten på Chill Out. Superdeal jag gjort

Pris per vuxen för en vecka är 1000 kronor och 500 kronor per barn.

Anmälan sker per mail till kristina@strandteatern.se

Ariel Striim och Kristina Sahlberg arrangerar sedan 2016 events, aktiviteter och resor där vi satsar på att vara aktiva med familjen samtidigt som vi lägger undan våra smartphones, iPads och datorer. Detta för att under dessa dagar hjälpa oss att vara mer närvarande i nuet med barnen och oss själva.

Ariel berättar om aktiviteterna för dagen. Allt är frivilligt och det brukar finnas något som passar för alla.